• dimecres, juny 24, 2020 - 10:14

   

  El INTEF (Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado del MInisterio de Educación) ha seleccionat com bona pràctica del model Aula del Futur el projecte eTwinning que s'ha portat a terme durante este curs en 4t ESO en "Lengua Castellana y Literatura" .

  Es tracta de "De las toronjas de Luna. Símbolos y universos literarios para adolescentes", entre Italia (dos centres) i Espanya (tres centres). El projecte ha sigut en espanyol.

  A l'IES Salvador Gadea s'ha desenvolupat des de setembre en 4t ESO B, D i E amb Alicia López i des de març s'han afegit també els grup de María Ángeles Valero (4t ESO A i C). Els alumnes han valorat el projecte molt satisfactòriament. 

  Han publicat el treball en la secció INTEF del model Aula del Futur i forma part del banc de recursos que llançaran en breu.

   

  • De las toronjas de Luna. Símbolos y universos literarios para adolescentes. • dimarts, juny 9, 2020 - 20:13

   

  INSTRUCCIONS PER A RECOLLIR EL SOBRE DE MATRÍCULA CURS 2020/21 I POSTERIOR LLIURAMENT EN L'IES SALVADOR GADEA

  A causa de la situació actual que vivim tota la Comunitat Educativa amb el *COVID-19, enguany se'ls proporcionarà unes instruccions per a la recollida del sobre de matrícula del seu fill/a per al curs acadèmic 2020/21.
  Els sobres de matrícula es recolliran en la data i hora assenyalada per al grup al qual pertany el seu fill/a, en les finestres de Consergeria que donen al porxo del Centre, presentant el carnet escolar de l'alumne/a o el DNI de l'alumne/a.
  Una vegada emplenat i emplenat el sobre de matrícula i amb tota la documentació que se'ls sol·licita, l'hauran de portar al Centre també en la data i hora assenyalada, i introduir-lo en la caixa corresponent per al curs acadèmic que vagen a realitzar l'any vinent, aquestes caixes estaran a la seua disposició en el porxo d'entrada al Centre.

  Donant-los les gràcies per endavant.
  LA DIRECCIÓ

   
 • dissabte, maig 30, 2020 - 10:32

   

  Telematricula és la ferramenta de la Generalitat Valenciana per a l'admissió escolar a qualsevol etapa educativa de forma ràpida i senzilla. Únicament amb el teu DNI o NIE a mà!

  Quan i com puc obtenir la clau d’admissió escolar del meu fill o filla? Ací us deixem les instruccions.

  La clau d’accés es pot sol·licitar a partir del 8 de juny per a les etapes d’Infantil i Primària, i a partir del 17 de juny en la resta d’etapes educatives.

  Des del portal web telematricula.es amb la identificació mitjançant el DNI o NIE.

  Automàticament s’enviarà la clau d’accés al correu electrònic que hages facilitat.

  Més informació
 • dilluns, maig 25, 2020 - 10:51

  Inscripció a les proves del 25 al 29 de maig.

  S'adjunta document amb informació de les proves d'accés a Cicles Formatius 2020 davant de la situació del COVID-19 i el calendari de les proves.

  Per consultes de les proves d'accés a l'IES Salvador Gadea: fp@iesgadea.es

  PDF Informació proves accéss Cicles 2020

  Informació en Conselleria de presentació i calendari de les proves d'accés Cicles Formatius

  PDF Calendari proves accés Cicles 2020
 • dimarts, maig 19, 2020 - 08:09

  L'alumna del centre Belén Camarasa Simeón de 2n CFGS "Estètica Integral i Benestar" ha obtés el primer premi en la IV EDICIÓ de "Fem Futur FP" de SECOT València amb la promoció de Caixa Popular.

  El projecte de Belén Camarasa va ser presentat per el centre junt a quatre més i competien amb multitud de projectes presentats per centres amb Cicles Formatius de tota la Comunitat Valenciana.

  El projectes guanyadors de la IV EDICIÓ de "Fem Futur FP" han sigut:

  1. Belén Camarasa Simeón,  projecte Bela Van. Un servei d'estètica en una autocaravana per a arribar als pobles més despoblats de la comunitat valenciana, així com per a la realització de fires i esdeveniments.
  2. María Romaní, Caridad Martínez i Sara Perpiñá, projecte C-Work. Càpsules d'hotels. 
  3. Alexandra Barreiro Bradón, projecte Taller Textil Sostenible. Reciclatge de roba.

  SECOT és una Associació sense Ànim de Lucre apolítica, independent i no confessional, declarada d'Utilitat Pública en 1995. Els seus voluntaris són els Sèniors, professionals, directius i empresaris que havent finalitzat la seua activitat laboral o que trobant-se en actiu  desitgen, amb esperit altruista, oferir la seua experiència i coneixements en gestió empresarial o acadèmica als qui ho necessiten.

  El premi s'eleva a 1200 euros a més de facilitats en el finançament per a portar a la realitat el seu projecte.

  En paraules de Belén Camarasa:

  "La experiencia de presentarme al concurso, ha sido muy gratificante, me ha encantado poder ver que la idea que tenía en la cabeza es un proyecto viable. Al tener un gran apoyo tanto de los Senior del SECOT como de los profesores del centro además de una guía en la que poder apoyarte para plasmar la idea, me ha facilitado mucho la realización del proyecto. 
  Muy satisfecha y orgullosa por haber conseguido el primer premio, el esfuerzo ha valido la pena.
  "

   

   

  El president de SECOT València ha agraït al centre la qualitat dels projectes presentats per l'IES Salvador Gadea ja que va ser el centre que més projectes passaren a la final i emplaça a l'institut a tornar de nou a la V Edició de "Fem Futur FP".

   

  SECOT | SECOT València | Premis a twitter
 • dilluns, maig 18, 2020 - 19:44

   

  El proper dimecres 20 de maig a les 19:00 hores el Departament d'Orientació del centre farà un webinar dirigit a alumnes i famílies de 4t ESO per informar de les opcions per als alumnes que acaben els estudis de l'ESO.

  Enllaç al webinar
 • dilluns, maig 18, 2020 - 19:30

  Aquells alumnes que vulguen anar al centre a recollir material, han de sol·licitar-lo al correu oficial del centre 46016038@gva.es. Només es podrà accedir al centre amb cita prèvia, se'ls contestarà al correu amb una data i una hora. Han de vindre proveïts de la corresponent mascareta.
  Indicar en la petició el nom complet i el curs de l'alumne.


  Aquellos alumnos que quieran ir al centro a recoger material, tienen que solicitarlo al correo oficial del centro 46016038@gva.es. Solo se podrá acceder al centro con cita previa, se les contestará al correo con una fecha y una hora. Han de venir provistos de la correspondiente mascarilla.
  Indicar en la petición el nombre completo y el curso del alumno.
 • divendres, maig 8, 2020 - 11:17

   

  L'INCIBE ens informa del 017, un nou número curt de telèfon d'ajuda en ciberseguretat que el Govern posa en marxa a través de l'Institut Nacional de Ciberseguretat.
  El 017 centralitza els serveis d'atenció telefònica que ofereix INCIBE relatius a dubtes o consultes sobre ciberseguretat, privacitat, protecció de dades, confiança digital, ús segur i responsable d'Internet i de la tecnologia.
  El servei gratuït està disponible tots els dies de l'any, en horari de 9 a 21 hores, és confidencial, té abast nacional i està dirigit entre els seus públics principals als menors i el seu entorn (pares i mares, educadors i professionals que treballen en l'àmbit del menor o la protecció online lligada a aquest públic).
  L'INCIBE vol comptar amb nosaltres perquè aquest número es convertisca en referència per al nostre col·lectiu i que forme part de les nostres vides com una cosa quotidiana, ajudant-nos a promoure una cultura de la Ciberseguretat en els menors. A través del 017 els pares i educadors rebran assessorament psicosocial, tècnic i legal sobre situacions de risc
  i conflictes dels menors en Internet, en temes com a ús excessiu de pantalles, xarxes socials i videojocs; ciberassetjament; comunitats perilloses; mediació i control parental i privacitat i reputació online, entre altres.

  Més informació en: INCIBE - Línea de ayuda en ciberseguridad

  Més informació en PDF

   
 • dijous, maig 7, 2020 - 12:51

  S'adjunta els  calendaris d'admissió per al curs 2020-2021 per als ensenyaments d'educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, batxillerat i formació professional en la Comunitat Valenciana

  Per consultes iesgadea@iesgadea.es 

  Mes informació: http://www.ceice.gva.es/va/web/admision-alumnado

   
 • Pàgines