• dimarts, gener 23, 2018 - 13:46

  Los alumnos de Segundo de Bachillerato de la modalidad de Ciencias han visitado los laboratorios de Química de la Universidad de Valencia.

   

   

   
 • diumenge, gener 14, 2018 - 21:11

   

  El passat divendres 12 de gener, Remedios Barona, directora del nostre centre, va lliurar a un grup de 30 estudiants de 3r ESO els diplomes que els acrediten com a mediadors escolars.

  Estos estudiants han participat en un curs de formació de 20h de durada, al llarg del qual han aprés sobre l'escolta activa, les fases del procés de mediació i altres aspectes que els capaciten per facilitar el diàleg en el cas de conflictes entre estudiants.

  Els estudiants mediadors col.laboraran amb l'equip de convivència i igualtat del centre, per donar suport a les diverses iniciatives de promoció de relacions basades en el respecte i la inclusió que es porten a terme en la comunitat educativa de l'IES Salvador Gadea.

   
 • divendres, gener 12, 2018 - 10:48 • diumenge, gener 7, 2018 - 10:30

   

  Els estudiants de 1ESO del nostre centre han participat el 22 de desembre en un concurs de càlcul mental organitzat pel Departament de Matemàtiques. Cada classe estava representada per 3 estudiants. De les 8h55 a les 9h50 han competit entre sí 1ESO B, 1ESO C i 1ESO E, resultant finalista 1ESO E. De les 9h50 a les 10h45 han competit entre sí 1ESO A, 1ESO D i 1ESO F, resultant finalista 1ESO A. En la final, celebrada de 11h10 a 12h05, s'ha proclamat campió 1ESO E.

  Gràcies a la col·laboració de l'AMPA del nostre IES, els representants de cada classe, així com tots els estudiants del grup guanyador. Tots els concursants han rebut una samarreta commemorativa, i els tres estudiants de l'equip guanyador han rebut com a premi una calculadora científica.

  Felicitem a tots els participants i els animem a seguir practicant el càlcul mental!

   
 • dimarts, desembre 19, 2017 - 11:15

   

  Els alumnes de Música de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat han treballat un projecte sobre les nadales al llarg del primer trimestre.

  Com a producte final, han creat la lletra i la música d'una nadala, i han fet un videoclip.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Bones Festes!
 • dilluns, desembre 18, 2017 - 11:05

   

  El Servicio Nacional de Apoyo eTwinning del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, nos informa que Alicia López Palomera, docente en el centro IES Salvador Gadea, ha recibido el Sello de Calidad Nacional eTwinning por su participación en el proyecto eTwinning: Laboratorios de humanidad - E+ KA219.

  human labs etwinning

  El Sello de Calidad Nacional eTwinning supone un reconocimiento al trabajo realizado por alumnos y docentes al diseñar y realizar el proyecto, tras ser valorado por un equipo evaluador. Haber obtenido este Sello certifica que el proyecto ha cumplido con criterios que se establecen a nivel europeo, como son la innovación pedagógica, la integración del proyecto en el plan de estudios, la comunicación e interacción entre los socios, la colaboración entre los centros escolares asociados, el uso adecuado de la tecnología, los resultados e impacto del proyecto, así como una buena documentación del mismo.

  La obtención del Sello también permite la participación del proyecto en la próxima convocatoria de Premios Nacionales eTwinning y abre la puerta a la futura concesión del Sello de Calidad Europeo.

  Felicitamos a  Alicia López Palomera  y a todos los participantes, alumnos y docentes, por el éxito conseguido, que esperamos redunde en beneficio de todo el centro educativo.
 • divendres, desembre 1, 2017 - 17:58

   

  L'alumna de l'IES Salvador Gadea Paula Rosa Sanchis ha sigut la guanyadora de la medalla d'or del CV Skills 2017 en la categoria d'Estètica. L'alumna Noelia García Rodríguez també ha sigut finalista en la categoria de Perruqueria. Enhorabona a les dos !

  cv skill 2017 

  L'esdeveniment ha sigut organitzat per la Conselleria, amb el cofinançament del Fons Social Europeu i del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. CV Skills 2017, a escala autonòmica, reuneix especialitats orientades a l'alumnat valencià matriculat en Formació Professional durant el curs 2017/2018. Els 'skills' valencians han comptat amb la participació de 212 alumnes d'un centenar de centres educatius valencians, que competeixen en 26 modalitats d'FP.

   

  cv skills 2017

  El conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, acompanyat pel secretari autonòmic d'Educació i Investigació, Miguel Soler, i la directora general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, Marina Sánchez, ha clausurat el Campionat Autonòmic Skills 2017, que s'ha celebrat al recinte IFA d'Alacant des del 27 de novembre fins a l'1 de desembre.

  Més informació

  Més fotos de l'esdeveniment

  Llistat complet dels premiats
 • dimarts, novembre 28, 2017 - 11:14

  Des de LectorAma volem convidar-vos a la tertúlia literària del pròxim dimecres 13 de desembre a les 14:05, que tindrà lloc a la Biblioteca del centre.
  Comentarem i gaudirem de la lectura de fragments interessants dels llibres:

  • "Matilda: No Estàs Sola" de Roald Dahl
  • "Nocturns" de Kazuo Ishiguro

  La intel.ligent Matilda Wormwood, descobrirà que mai no estarà a soles gràcies als llibres i la literatura. Amb el Nobel de Literatura Kazuo Ishiguro i el seu llibre "Nocturns", ens delectarem amb cinc històries de música i crepuscle, que no ens deixarà indiferents. Us esperem!!

   

   
 • dijous, novembre 9, 2017 - 20:51

  La setmana que ve, dins dels cursos oferits pel centre, donarà inici El Curs a Pares d'enguany. Una vegada realitzada l'enquesta i examinat les preferències s'ha establit els següents horaris i cursos:

  • INFORMÁTICA BÁSICA:DILLUNS  18:15-19:05  AULA 0.5 (FRONT A PERRUQUERIA)
  • WEB 2.0 I OFIMÀTICA: DIMECRES 18:55-19:55  AULA 0.5 • dimecres, novembre 8, 2017 - 16:57
  Temáticas:
   - Publicación Convocatoria de propuestas Erasmus+ 2018. Plazos
   - Información sobre los posibles proyectos a presentar: KA1 y KA2
   - Formación de equipos
  Destinatarios: Profesores interesados en presentar una propuesta o participar en un proyecto KA1 o KA2
  Fecha: Martes 21 de noviembre, 2017
  Horario: 14:00h - 15:00h
  Lugar: Aula del futuro (Aula 0.6)
   
   Pàgines