Una representació de l'equip de mediació del nostre centre ha participat en la trobada anual d'estudiants mediadors, centrada en aquesta XV edició en la "Mediació per a la inclusió"

El dilluns 17 de desembre, a l'IES Benlliure de València, un grup de set estudiants de l'equip de mediació de l'IES Salvador Gadea ha compartit una jornada d'encontre, de reflexió i d'aprenentatge amb més de 400 estudiants de la Com. Valenciana.

Els estudiants han participat en primer lloc en jocs de cohesió grupal. A continuació s'han compartit experiències de centres, descrivint com apliquen la mediació per a reforçar la inclusió. La dinàmica central ha consistit en la personificació per part dels docents de diferents històries de vida; els estudiants havien de decidir si estes persones tenien o no alguna discapacitat. En xicotets grups, hem reflexionat junts sobre les barreres que tots experimentem, i sobre com des de la mediació podem afavorir la inclusió. S'ha comptat a més a més amb els testimonis de Plena Inclusió i amb representacions teatrals de grups d'estudiants del CEE Ruiz Jiménez i del Col·legi Sagrado Corazón de Godella.

XV trobada estudiants mediadors

Els estudiants que han participat compartiran les seues vivències i experiències en aquesta trobada amb la resta de companys de l'equip de mediació de l'IES Salvador Gadea i tots junts enriquirem de propostes la nostra tasca. Moltes gràcies a tots ells pel seu compromís amb la vida en comú del nostre centre.

Més fotos de la trobada