Dijous 27 de febrer de 2020, de 10h a 12h, va tindre lloc la I Marató Radiofònica Escolar a l'Auditori Germanies de Manises. Organitzada per l'IES Pere Boïl, va comptar amb la col·laboració de Ràdio Manises per a la seua preparació i retransmissió en directe. Hi varen participar estudiants i professors de diversos centres educatius de la província de València. El fil conductor va ser el canvi climàtic, baix el lema "Sintonitza amb el planeta".
 
 
Des de l'IES Salvador Gadea un equip d'estudiants del projecte Erasmus+ KA229 "No Man is an Island" va gravar una cunya amb aquest missatge "Ningú no és una illa", reflectint les meravelles del patrimoni natural dels socis europeus del projecte. Una estudiant va participar a més a més en una secció sorpresa: un concurs sobre coneixements mediambientals.
 
 
Així mateix, un grup d'estudiants mediadors de 4ESO va locutar en directe la secció "La patrulla marina", creada per ells mateixos, en la qual, amb un format d'entrevista-concurs, diversos animals dels oceans aportaven informació sobre els riscos que corren i com podem contribuir a la seua preservació. Aquesta "Patrulla marina" va ser entrevistada posteriorment per À Punt Ràdio, programa Al Ras (primers minuts de la retransmissió de la segona hora).
 
 
À Punt notícies també ha volgut fer-se ressò d'aquesta iniciativa, que va suposar una experiència excel·lent per a tots els participants. Seguirem incloent la ràdio en els nostres projectes!