L'IES Salvador Gadea participa a la "Primavera Educativa", una trobada organitzada per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport per donar a conèixer projectes educatius innovadors.

El nostre centre presenta diversos projectes:

El dissabte 14 de maig, de 16h a 20h, a la carpa 2 (zona Gulliver)"Passeig teatral amb Don Juan". Compartirem amb el públic assistent la nostra experiència en aquella "Nit de les ànimes" de teatre amb "Don Juan" a la llum de les espelmes. Vos convidem a visitar-nos i a participar!
 
Els dies 13, 14 i 15 de maig, al Complex La Petxina M2, al Congrés de Formació Professional, ponències del Departament d'Imatge Personal i de l'Equip de Projectes Europeus del nostre centre. Eixos mateixos dies, al vestíbul del Complex La Petxina M2, hi haurà un Racó eTwinning, una taula informativa sobre Ambaixadors eTwinning i informació, junt amb una presentació, sobre l'Aliança d'Associacions Comenius.
 
Finalment, el diumenge 15 de maig, de 12h a 12h30, el Departament d'Imatge Personal col.labora en una desfilada exhibició de diferents especialitats d'FP.