Una grup d'alumnes del centre ha aconseguit classificar-se per a la final de CyberOlympics 2019 que es portarà a terme el 29 de novembre en el Palau de Congresos de Valéncia.

CyberOlympics són les Olimpiades en Ciberseguretat orientades a centres educatius de Secundària, Batxillerat i Formació Professional a nivell nacional. CyberOlympics és un campionat per equips on es posen a prova les habilitats tècniques en diversos camps de la seguretat en Internet i les noves tecnologies mitjançant una sèrie de reptes d'habilitat en mode "war game".

CyberOlympics forma part de Cybercamp 2019 que este any es celebra en València. CyberCamp és el gran esdeveniment gratuït de ciberseguretat anual organitzat per l'Institut Nacional de Ciberseguretat d'Espanya (INCIBE) en el qual, a través d'un ampli programa d'activitats, es pretén oferir continguts d'interés per a tots els públics.

Els principals objectius de Cybercamp són:

  • Identificar trajectòries professionals i ampliar els coneixements tècnics. T'ajudem desenvolupar-te com un professional de ciberseguretat!
  • Arribar a les famílies i a la ciutadania, a través d'activitats tècniques, de conscienciació i difusió de la ciberseguretat per a tots. T'acostarem al món de la ciberseguretat!
  • Despertar i impulsar el talent en ciberseguretat mitjançant competicions tècniques. Ací podràs promocionar el teu talent!