L'alumna del centre Belén Camarasa Simeón de 2n CFGS "Estètica Integral i Benestar" ha obtés el primer premi en la IV EDICIÓ de "Fem Futur FP" de SECOT València amb la promoció de Caixa Popular.

El projecte de Belén Camarasa va ser presentat per el centre junt a quatre més i competien amb multitud de projectes presentats per centres amb Cicles Formatius de tota la Comunitat Valenciana.

El projectes guanyadors de la IV EDICIÓ de "Fem Futur FP" han sigut:

  1. Belén Camarasa Simeón,  projecte Bela Van. Un servei d'estètica en una autocaravana per a arribar als pobles més despoblats de la comunitat valenciana, així com per a la realització de fires i esdeveniments.
  2. María Romaní, Caridad Martínez i Sara Perpiñá, projecte C-Work. Càpsules d'hotels. 
  3. Alexandra Barreiro Bradón, projecte Taller Textil Sostenible. Reciclatge de roba.

SECOT és una Associació sense Ànim de Lucre apolítica, independent i no confessional, declarada d'Utilitat Pública en 1995. Els seus voluntaris són els Sèniors, professionals, directius i empresaris que havent finalitzat la seua activitat laboral o que trobant-se en actiu  desitgen, amb esperit altruista, oferir la seua experiència i coneixements en gestió empresarial o acadèmica als qui ho necessiten.

El premi s'eleva a 1200 euros a més de facilitats en el finançament per a portar a la realitat el seu projecte.

En paraules de Belén Camarasa:

"La experiencia de presentarme al concurso, ha sido muy gratificante, me ha encantado poder ver que la idea que tenía en la cabeza es un proyecto viable. Al tener un gran apoyo tanto de los Senior del SECOT como de los profesores del centro además de una guía en la que poder apoyarte para plasmar la idea, me ha facilitado mucho la realización del proyecto. 
Muy satisfecha y orgullosa por haber conseguido el primer premio, el esfuerzo ha valido la pena.
"

 

 

El president de SECOT València ha agraït al centre la qualitat dels projectes presentats per l'IES Salvador Gadea ja que va ser el centre que més projectes passaren a la final i emplaça a l'institut a tornar de nou a la V Edició de "Fem Futur FP".

 

SECOT | SECOT València | Premis a twitter