L'INCIBE ens informa del 017, un nou número curt de telèfon d'ajuda en ciberseguretat que el Govern posa en marxa a través de l'Institut Nacional de Ciberseguretat.
El 017 centralitza els serveis d'atenció telefònica que ofereix INCIBE relatius a dubtes o consultes sobre ciberseguretat, privacitat, protecció de dades, confiança digital, ús segur i responsable d'Internet i de la tecnologia.
El servei gratuït està disponible tots els dies de l'any, en horari de 9 a 21 hores, és confidencial, té abast nacional i està dirigit entre els seus públics principals als menors i el seu entorn (pares i mares, educadors i professionals que treballen en l'àmbit del menor o la protecció online lligada a aquest públic).
L'INCIBE vol comptar amb nosaltres perquè aquest número es convertisca en referència per al nostre col·lectiu i que forme part de les nostres vides com una cosa quotidiana, ajudant-nos a promoure una cultura de la Ciberseguretat en els menors. A través del 017 els pares i educadors rebran assessorament psicosocial, tècnic i legal sobre situacions de risc
i conflictes dels menors en Internet, en temes com a ús excessiu de pantalles, xarxes socials i videojocs; ciberassetjament; comunitats perilloses; mediació i control parental i privacitat i reputació online, entre altres.

Més informació en: INCIBE - Línea de ayuda en ciberseguridad

Més informació en PDF