IES Salvador Gadea

ACTIVITAT HALLOWEEN 2014 - DEPARTAMENT D'ANGLÉS

Alumnes de Primer de l'Eso, assignatura optativa d'Anglés Pràctic,  han fet una activitat l'últim dia d'octubre denominada Halloween. Dita actividad ha sigut coordinada per les professores Julia Peris i Mayte Sanchís.

CHARLA EXPLICATIVA USO DEL ITACA / XARRADA EXPLICATIVA ÚS DE L'ITACA

El próximo lunes 17 de noviembre a las 18:00 horas habrá una charla explicativa sobre el uso de ITACA y para la resolución de dudas. No obstante, hay un video explicativo en la web del instituto en Consultas Padres y Madres ITACA.

El proper dilluns 17 de novembre a les 18:00 hores hi haurà una xarrada explicativa sobre l'ús de l'ITACA i per a la resolució de dubtes. No obstant això, hi ha un vídeo explicatiu s a la web de l'Institu, apartat Consultes Pares i Mares ITACA.

 

 Lugar / Lloc: Salón de Actos / Saló d/Actes

Som músics, som valencians organitzat per l'Orfeó som1d'Aldaia

som2Diumenge 26 un grup d'alumnes del centre va participar en l'acte Som músics, som valencians organitzat per l'Orfeó som1d'Aldaia. Junt a representants dels altres instituts de la ciutat, hi van recitar poemes acompanyats per la Banda Simfònica i la Banda Unió Musical, la Colla de dolçainers i tabaleters, Schola Cantorum, Coral Harmonia i el mateix Orfeó d'Aldaia.

 

USO DEL ITACA / ÚS DE L'ITACA

Ya disponemos de los horarios de grupos y horas de atención a padres de los profesores de los diversos grupos. Entraremos en la parte superior de esta web / apartado de Consulta Pares/Mares. Igualmente, ya podemos acceder a las incidencias de vuestros hijos/as mediante el Sistema Itaca. Para ello han rellenado una hoja que han entregado al tutor con su autorización y correo electrónico de envío. A éste último os llegará una nota con la contraseña e instrucciones para acceder. En el apartado de la izquierda (ITACA FAMÍLIES) hay un video explicativo sobre su uso.

Ja disposem dels horaris de grups i hores d'atenció a pares dels professors dels diversos grups. Entrarem a la part superior d'aquesta web / apartat de Consulta Pares / Mares. Igualment, ja podem accedir a les incidències dels vostres fills / es mitjançant el Sistema Itaca. Per això han emplenat un full que han portat al tutor amb la seua autorització i correu electrònic d'enviament. A aquest últim us arribarà una nota amb la contrasenya i instruccions per accedir-hi. En l'apartat de l'esquerra (ITACA FAMÍLIES) hi ha un vídeo explicatiu sobre el seu ús.

 

CURSO A PADRES/MADRES DE INFORMÁTICA - CURS A PARES I MARES D'INFORMÀTICA

Los próximos días, lunes 13 (18:00 horas) y viernes 17 de octubre (16:00 horas), se celebrará el acto de presentación del curso a padres/madres de nuestro instituto.
El contenido del curso de los lunes será el nivel inicial (introducción y ofimática) y el del viernes el nivel avanzado (Edición de imágenes, audio y video).
Debido a la gran demanda habrá esta sesión para establecer los parámetros de funcionamiento.
Igualmente, próximamente, habrá un curso para que los padres/mares sepan utilizar el ITACA para consultar las faltas, retrasos e incidencias de vuestros hijos/hijas en el centro educativo.
Bienvenidos a todos y, al igual que en cursos precedentes, que dichos cursos respondan a las expectativas de la comunidad educativa del Salvador Gadea.

Departamento de Informática


Els propers dies, dilluns 13 (18.00 hores) i divendres 17 d'octubre (16.00 hores), se celebrarà l'acte de presentació del curs a pares / mares del nostre institut.
El contingut del curs dels dilluns serà el nivell inicial (introducció i ofimàtica) i el del divendres el nivell avançat (Edició d'imatges, àudio i vídeo).
A causa de la gran demanda hi haurà aquesta sessió per establir els paràmetres de funcionament.
Igualment, pròximament, hi haurà un curs perquè els pares / mars sàpiguen utilitzar el ITACA per consultar les faltes, retards i incidències dels vostres fills / filles en el centre educatiu.
Benvinguts a tots i, igual que en cursos precedents, que aquests cursos responguin a les expectatives de la comunitat educativa del Salvador Gadea.

Departament d'Informàtica

 

El divendres 26 celebrarem al centre el 3r SOPAR ESTELLÉS

El divendres 26 celebrarem al centre el 3r SOPAR ESTELLÉS.
Enguany ampliem el ventall de lectures i vos proposem comemorar el naixement del poeta de Burjassot llegint també altres poetes amb qui hi veieu algun tipus de relació (temàtica, biogràfica, etc.).
Sopar Estellés

Sobretot als que ja no esteu al centre, vos animem a participar amb un vídeo en què reciteu un poema des del lloc on vos trobeu estudiant o treballant ara.
Com en els cursos anteriors, el centre posarà la beguda i els aperitius.

Vos demanem que hi confirmeu l'assistència amb un @ o una telefonada al departament de valencià o a la secretaria del centre.

RECEPCIÓN ALUMNOS 1er CURSO CICLOS FORMATIVOS CURSO 2014-2015

VIERNES 12 DE SEPTIEMBRE

GRUPO

HORA AULA
1º CFGM INSTALACIONES ELÉCTRICAS Y AUTOMÁTICAS 9:00h Taller de Diseño
1º CFGM PELUQUERIA Y COSMÉTICA CAPILAR 9:00h Sala de usos múltiples
1º CFGM PELUQUERIA Y COSMÉTICA CAPILAR -SEMIPRESENCIAL- 10:30h Sala de usos múltiples
1º CFGS PROYECTOS DE OBRA CIVIL 12:00h Aula T1
1º CFGM ESTÉTICA PERSONAL DECORATIVA 12:00h Sala de usos múltiples

1º FPB INFORMÁTICA DE OFICINA 16:00h Aula 0.4
1º CFGM SISTEMAS MICROINFORMÁTICOS Y REDES 17:00h Aula T3
1º CFGM PELUQUERIA Y COSMÉTICA CAPILAR -SEMIPRESENCIAL- 16:00h Sala de usos múltiples
1º CFGS ASESORIA DE IMAGEN PERSONAL 16:00h Aula T2
1º CFGS AUTOMATIZACIÓN Y ROBÓTICA INDUSTRIAL 17:00h Taller de Diseño
1º CFGS ESTILISMO Y DIRECCIÓN DE PELUQUERIA 17:00h Sala de usos múltiples
1º CFGS ESTÉTICA INTEGRAL Y BIENESTAR 18:00h Taller de Estética

Periodo extraordinario de preinscripción a ciclos

Del 22 al 24 de julio se abre el periodo extraordinario para la preinscripción a Ciclos Formativos donde hayan quedado vacantes en el proceso ordinario.

El proceso se realiza de forma telemática en la web de la Conselleria de Educación:

El acceso a la preinscripción online estará activo a partir del día 22 de julio.

La solicitud se presentará en el centro donde se pida la primera opción.

GRÀCIES ROSA I ÈXITS EN LA TEUA NOVA ETAPA

 

La nostra companya Rosa Reina es va despedir de tots els seus companys amb un xicotet àgape. Volem agrair-te tots els anys dedicats al centre i la llabor tan professional que has realitzat. Et desitgem èxits en la teua nova etapa professional i en totes les teues facetes de la vida.

Nuestra compañera Rosa Reina se despidió de todos sus compañeros con un pequeño ágape. Queremos agredecerte todos los años dedicados al centro y la labor tan profesional que has realizado. Te deseamos éxitos en tu nueva etapa profesional y en todas tus facetas de la vida. 

 

ACTE DE GRADUACIÓ DEL BATXILLERAT 2014

Video Recordatori dels alumnes de Segon de Batxillerat

 

Distribuir contenido