IES Salvador Gadea

Proves Homologades per a l'obtenció del Certificat Nivell Bàsic de Llengües 2014-2015

Estimats pares:


    Em dirigisc a vosaltres per a informar-vos de la  convocatòria que es realitzarà als instituts per a obtindre el títol de NIVELL BÀSIC de francés o anglés, la qual cosa permitiria els vostres fills acreditar el seu nivell de competència en les llengües estrangeres, accedir directament als estudis de Nivell Intermedi en les ESCOLES OFICIALS D’IDIOMES, així com tindre el certificat per a poder optar a beques en l’àmbit europeu (A2).

    Estes proves es realitzen als instituts i està oberta a tots els alumnes que actualment tinguen setze anys o els complisquen l’any 2015. També per als majors de setze. L’altre requisit que s’exigix és que estiguen matriculats al nostre centre.

    Pensem que esta convocatòria és molt interessant per als vostres fills i que com a pares havíeu de conéixer-la i animar-los a realitzar-la. Estem informant ja els vostres fills en les aules.

    Si els vostres fills estan interessats han de fer la inscripció en la secretaria de l’institut del dilluns 12 al divendres 16 gener.

    La llista d'admitits es publicará el dimecres 21 de gener.

   Els exàmens es realitzaran el següents dies:

  • Prova de Francés: el dimecres 25 de febrer
  • Prova d'Anglés: el dijous 12 de Febrer

  El dia de la prova han de portar el DNI i la instància per poder realitzar la prova.

  Us sol·licite que els recordeu que no hi haurà cap inscripción fora del plaç establert.

    Rebeu una salutació molt cordial.


                        LA DIRECTORA,

                        Fdo.: Remedios Barona Cabanes

 

 P.D. Els alumnes de nova incorporació al Centre hauran de portar certificat acadèmic del curs anterior. L'alumant que no porte la documentació requerida no podrà realitzar la prova.

RUTA LITERÀRIA A VALÈNCIA

L'alumnat de 3r ESO va participar dimecres 10 en la visita a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC) de València. L'activitat va consistir en una ruta literària pel centre de la ciutat amb parades a la llotja de la Seda, la parròquia de sant Nicolau o la seu, on dos actors van llegir passatges dels autors del segle d'Or. Posteriorment ja a l'OCCC els actors Francesc Anyó i Pepa Juan van fer una lectura dramatitzada de textos sobre el tema de les relacions entre pares i fills. Els alumnes foren acompanyats per professorat del departament de Valencià.

Convocatoria Club de lectura amb Emily Dickinson

El pròxim dia 12 de Desembre celebrarem a la Sala Lecturama de la biblioteca un altra sessió del nostre Club de EmilyLectura. Llegirem una selecció de poemes de Emily Dickinson. Aquesta antologia es pot trobar al blog de la biblioteca.

Vos convidem a vindre. Serà a les 15:00 hores, i la lectura està adressada als estudiants i professors.

A les 14:15 farem un dinar literari que ens prepararà per a degustar en totes les seues dimensions el llibre proposat.


VOS ESPEREM!

Video de l' Activitat

 

V TORNEIG DEL CÁLCUL MENTAL

El departament de Matemàtiques ha organitzat pel dilluns 22 de desembre de

torneig

2014 de 8 a 10 hores al saló d’actes de l’institut el V Torneig de Càlcul Mental.

Aquest concurs està dirigit a tots els alumnes de 1er ESO i es preten fomentar l’interés per la pràctica del càlcul, desenvolupar destresses numèriques, recolçar el component lúdic en l’aprenentage de les matemàtiques i detectar alumnat amb gran capacitat a l’àrea del càlcul mental.

ACTIVITAT HALLOWEEN 2014 - DEPARTAMENT D'ANGLÉS

Alumnes de Primer de l'Eso, assignatura optativa d'Anglés Pràctic,  han fet una activitat l'últim dia d'octubre denominada Halloween. Dita actividad ha sigut coordinada per les professores Julia Peris i Mayte Sanchís.

CHARLA EXPLICATIVA USO DEL ITACA / XARRADA EXPLICATIVA ÚS DE L'ITACA

El próximo lunes 17 de noviembre a las 18:00 horas habrá una charla explicativa sobre el uso de ITACA y para la resolución de dudas. No obstante, hay un video explicativo en la web del instituto en Consultas Padres y Madres ITACA.

El proper dilluns 17 de novembre a les 18:00 hores hi haurà una xarrada explicativa sobre l'ús de l'ITACA i per a la resolució de dubtes. No obstant això, hi ha un vídeo explicatiu s a la web de l'Institu, apartat Consultes Pares i Mares ITACA.

 

 Lugar / Lloc: Salón de Actos / Saló d/Actes

Som músics, som valencians organitzat per l'Orfeó som1d'Aldaia

som2Diumenge 26 un grup d'alumnes del centre va participar en l'acte Som músics, som valencians organitzat per l'Orfeó som1d'Aldaia. Junt a representants dels altres instituts de la ciutat, hi van recitar poemes acompanyats per la Banda Simfònica i la Banda Unió Musical, la Colla de dolçainers i tabaleters, Schola Cantorum, Coral Harmonia i el mateix Orfeó d'Aldaia.

 

USO DEL ITACA / ÚS DE L'ITACA

Ya disponemos de los horarios de grupos y horas de atención a padres de los profesores de los diversos grupos. Entraremos en la parte superior de esta web / apartado de Consulta Pares/Mares. Igualmente, ya podemos acceder a las incidencias de vuestros hijos/as mediante el Sistema Itaca. Para ello han rellenado una hoja que han entregado al tutor con su autorización y correo electrónico de envío. A éste último os llegará una nota con la contraseña e instrucciones para acceder. En el apartado de la izquierda (ITACA FAMÍLIES) hay un video explicativo sobre su uso.

Ja disposem dels horaris de grups i hores d'atenció a pares dels professors dels diversos grups. Entrarem a la part superior d'aquesta web / apartat de Consulta Pares / Mares. Igualment, ja podem accedir a les incidències dels vostres fills / es mitjançant el Sistema Itaca. Per això han emplenat un full que han portat al tutor amb la seua autorització i correu electrònic d'enviament. A aquest últim us arribarà una nota amb la contrasenya i instruccions per accedir-hi. En l'apartat de l'esquerra (ITACA FAMÍLIES) hi ha un vídeo explicatiu sobre el seu ús.

 

CURSO A PADRES/MADRES DE INFORMÁTICA - CURS A PARES I MARES D'INFORMÀTICA

Los próximos días, lunes 13 (18:00 horas) y viernes 17 de octubre (16:00 horas), se celebrará el acto de presentación del curso a padres/madres de nuestro instituto.
El contenido del curso de los lunes será el nivel inicial (introducción y ofimática) y el del viernes el nivel avanzado (Edición de imágenes, audio y video).
Debido a la gran demanda habrá esta sesión para establecer los parámetros de funcionamiento.
Igualmente, próximamente, habrá un curso para que los padres/mares sepan utilizar el ITACA para consultar las faltas, retrasos e incidencias de vuestros hijos/hijas en el centro educativo.
Bienvenidos a todos y, al igual que en cursos precedentes, que dichos cursos respondan a las expectativas de la comunidad educativa del Salvador Gadea.

Departamento de Informática


Els propers dies, dilluns 13 (18.00 hores) i divendres 17 d'octubre (16.00 hores), se celebrarà l'acte de presentació del curs a pares / mares del nostre institut.
El contingut del curs dels dilluns serà el nivell inicial (introducció i ofimàtica) i el del divendres el nivell avançat (Edició d'imatges, àudio i vídeo).
A causa de la gran demanda hi haurà aquesta sessió per establir els paràmetres de funcionament.
Igualment, pròximament, hi haurà un curs perquè els pares / mars sàpiguen utilitzar el ITACA per consultar les faltes, retards i incidències dels vostres fills / filles en el centre educatiu.
Benvinguts a tots i, igual que en cursos precedents, que aquests cursos responguin a les expectatives de la comunitat educativa del Salvador Gadea.

Departament d'Informàtica

 

El divendres 26 celebrarem al centre el 3r SOPAR ESTELLÉS

El divendres 26 celebrarem al centre el 3r SOPAR ESTELLÉS.
Enguany ampliem el ventall de lectures i vos proposem comemorar el naixement del poeta de Burjassot llegint també altres poetes amb qui hi veieu algun tipus de relació (temàtica, biogràfica, etc.).
Sopar Estellés

Sobretot als que ja no esteu al centre, vos animem a participar amb un vídeo en què reciteu un poema des del lloc on vos trobeu estudiant o treballant ara.
Com en els cursos anteriors, el centre posarà la beguda i els aperitius.

Vos demanem que hi confirmeu l'assistència amb un @ o una telefonada al departament de valencià o a la secretaria del centre.

Distribuir contenido